28 juli 2022

OMEN sponsrar Svenska Cupen i CS:GO 2022

Tillsammans med OMEN stärker vi den svenska CS:GO-scenen.

Datortillverkaren OMEN kliver in som en av sponsorerna för den första upplagan av Svenska Cupen i CS:GO. Sponsorskapet sträcker sig över hela höstens säsong.

– Vi är superglada över att OMEN fortsätter att stötta den svenska Counter-Strike-scenen genom ett sponsorskap i Svenska Cupen. Våra redan goda relationer med OMEN stärks genom detta och vi ser fram emot att få leverera en Counter-Strike-upplevelse i världsklass, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Under våren har OMEN sponsrat Nordens största esportliga Fragleague som också den arrangeras och drivs av Fragbite. Svenska Cupens första tävlingstillfälle är den 29 augusti då turneringens första öppna kval hålls.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Om OMEN

OMEN har successivt vuxit till ett av de största varumärkena inom gaming, både vad gäller stationära som bärbara modeller. Alla datorer från OMEN kommer med programvaran OMEN Gaming Hub. Genom OMEN Gaming Hub kan man ställa in mer eller mindre avancerade prestandainställningar beroende på vilken modell man har och vilka komponenter som ingår. Genom OMEN Gaming Hub kan man enkelt hantera till exempel överklockning, inställning av prestandaläge och fläkthastighet.

Nyheter om Svenska Cupen