5 augusti 2022

EYEBALLERS inbjudna till Svenska Cupen

EYEBALLERS är klara för Svenska Cupens slutspel.

Den pånyttfödda legendariska svenska Counter-Strike-organisationen EYEBALLERS får en inbjudan till Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. Laget är det andra av fyra lag som får en direktinbjudan till Svenska Cupens slutspel.

– Att EYEBALLERS återuppstått är en av årets hittills roligaste nyheter för den svenska CS:GO-scenen. Vi är ruggigt glada över att ha dem med oss i Svenska Cupens slutspel, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Sedan EYEBALLERS nylanserades i början av juni har laget, som leds av de svenska Major-vinnarna Jesper ”JW” Wecksell och Robin ”flusha” Rönnquist, visat upp starka resultat. På hemmaplan vann laget Elitseriens vårsäsong och i slutet av juli kom laget tvåa i en stor onlineturnering.

– EYEBALLERS är otroligt glada och stolta att ta emot en inbjudan till Svenska Cupen, inte bara för att vi anser att detta är bland de viktigaste satsningarna inom svensk CS historia, utan också för att det någonstans också ger oss i EYE ett kvitto på det vi gör och allt arbete vi lägger ner. EYE är här för att stanna och det kommer vi bevisa på Svenska Cupen, säger EYEBALLERS spelande vd Jesper ”JW” Wecksell.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen