17 augusti 2022

Lilmix inbjudna till Svenska Cupen

Lilmix får den tredje inbjudan till Svenska Cupens slutspel.

Det svenska Counter-Strike-laget Lilmix får en inbjudan till Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. Lilmix är det tredje som får en direktinbjudan till slutspelet av Svenska Cupen.

– Lilmix har under flera års tid satsat på att bygga upp en stark närvaro på den svenska Counter-Strike-scenen. Deras insatser för att stärka den svenska scenen är helt i samklang med vad vi vill göra med Svenska Cupen, säger Fragbites vd Daniel Pereaux.

Lilmix är regerande mästare i Fragleague Nordic Championship och säkrade under våren också flera topplaceringar i flera svenska tävlingar.

– Lilmix är enormt glada och stolta över att ha fått den här inbjudan till Svenska Cupen! Fragbite och gänget där borta gör ett sånt enormt arbete för att få tillbaka Svensk CS:GO till toppen! Med denna invite kommer vi satsa stenhårt och verkligen göra vårt bästa för att vara med och fightas om guldet. Detta blir dessutom ett bra kvitto för att vi faktiskt har gjort något stort för svenska scenen senaste 2-3 åren, säger Max ”quix” Lindqvist från Lilmix.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen