5 september 2022

NIVSO och Pepsilon kvalar till Svenska Cupens gruppspel

Ytterligare två lag har kvalat till Svenska Cupens gruppspel.

Under helgen spelades det andra öppna kvalet till Svenska Cupen. Efter två intensiva och välspelade matchdagar stod NIVSO och Pepsilon som kvalets segrare och säkrar därmed sina platser i Svenska Cupens gruppspel.

Både NIVSO och Pepsilon är relativt nybildade femmor beståendes av unga talanger som siktar på en proffskarriär i CS:GO. Förutom helgens lyckade kvalspel har bägge lagen inlett höstsäsongen starkt i ESEA:s onlineligor.

Redan ikväll inleds det tredje och sista öppna kvalet till Svenska Cupens gruppspel. Kvalet spelas online över två dagar och avgör vilka två lag som blir de sista att kvala till gruppspelet.

Länkar till anmälan och mer information:

Kvaltillfälle 3 (5–6 september)

Deltagarinformation: Svenska Cupens Öppna Kval

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen