7 september 2022

Kappa Bar och 00 Prospects inbjudna till Svenska Cupens gruppspel

Kappa Bar och 00 Prospects är de två lag som får inbjudan till Svenska Cupens gruppspel.

De två lagen Kappa Bar och 00 Prospects får en inbjudan till gruppspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike 2022. De inbjudna lagen ställs mot KirikouNomixNIVSOPepsilonHotspurs och Ella Elle La som kvalat till gruppspelet genom de öppna kvalen.

Kappa Bars intåg på den svenska Counter-Strike-scenen har knappast gått någon svensk CS-älskare förbi. På kort tid har Kappa etablerat sig som ett av de svenska topplagen med starka placeringar i både Fragleague och Elitserien.

00 Prospects är storlaget 00 Nations akademilag bestående av fem hungriga svenska talanger. Femman är ny för säsongen men samtliga spelare har tidigare fina meriter från såväl svenska som internationella tävlingar.

Svenska Cupens gruppspel spelas under två veckor med start på måndag den 12 september. Mer information om gruppernas lottning samt spelschema kommer att offentliggöras inom de närmsta dagarna.

Läs mer om Svenska Cupens gruppspel här.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen