21 september 2022

Biljettsläpp till Svenska Cupens slutspel i Space Arena — säkra din plats nu

Se svensk Counter-Strike i världsklass på Space Arena i oktober!

Köp Early Bird-biljetter till Svenska Cupens slutspel här

Den 15-16 oktober spelas slutspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike inför publik i Sveriges nationalarena för esport. Missa inte chansen att under två maxade dagar se landets absolut bästa CS-spelare göra upp om titeln Sveriges bästa lag.

De internationellt ansedda lagen Ninjas In Pyjamas och Team Finest ställs på lördagen mot två svenska utmanare i Svenska Cupens semifinaler. På söndagen avgörs turneringen med final och bronsmatch.

Förutom att se Counter-Strike på högsta nivå bjuder vi dig som besökare på en heldag i Space Club med aktiviteter innan och mellan matcherna. Delta i någon av de turneringar som vår Game Master arrangerar, briljera i vårt CS:GO-quiz, kika in i lagens supportershop eller njut av en kall dryck i Space Clubs bar.

Schema Lördag 15/10
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Semifinal 1
17:30 – Semifinal 2

Schema Söndag 15/10
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Bronsmatch
17:30 – Final

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen