26 september 2022

Kappa Bar tar sista platsen i Svenska Cupens slutspel

Kappa Bar vinner grupp B och säkrar en plats i slutspelet i Svenska Cupen.

Kappa Bar vinner grupp B i Svenska Cupens gruppspel. Laget besegrade igår Pepsilon i gruppfinalen med 2-0 i kartor och säkrar därmed den sista platsen i slutspelet.

Lagets väg genom gruppspelet var inte utan motgångar. Efter att ha vunnit sin öppningsmatch mot Ella Elle La förlorade Kappa Bar upper bracket-finalen mot Pepsilon med 0-2 i kartor. Efter att ha besegrat Ella Elle La ytterligare en gång i lower bracket-finalen fick Kappa revansch på Pepsilon i gårdagens gruppfinal.

I och med resultatet är samtliga sex slutspelslag i Svenska Cupen spikade. Slutspelet inleds med kvartsfinaler där gruppspelslagen 00 Prospects och Kappa Bar får möta Eyeballers och Lilmix. Vinnarna av kvartsfinalerna får sedan möta världslagen Ninjas In Pyjamas och Team Finest i semifinalerna inför publik i Space Arena.

Har du inte säkrat din biljett till slutspelet ännu kan du göra det Billetto.se. Early Bird-biljetter med rabatterat pris säljs hela veckan med slut den 2 oktober.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Nyheter om Svenska Cupen