6 oktober 2022

Få rabatt på biljetten och stötta svensk CS genom Supporterkampen

Om mindre än två veckor är det äntligen dags för Svenska Cupens slutspel. Nu lanserar vi Supporterkampen som ett sätt för alla svenska supportrar att uppleva svensk Counter-Strike på högsta nivå och samtidigt stötta den svenska CS-scenen.

Alla Svenska Cupens slutspelslag har fått en unik rabattkod som ger 25 % rabatt på ordinarie biljettpris. All vinst från biljetter som säljs med ett lags rabattkod skänker vi sedan till laget. Ju fler supportrar som stöttar ditt favoritlag på plats i Space Arena, desto mer pengar får laget.

Vi ser det som en win-win. Du får uppleva svensk Counter-Strike i världsklass till ett rabatterat pris samtidigt som vi tillsammans stöttar den svenska CS-scenen.

Genom att köpa en biljett med ditt favoritlags rabattkod visar du också vilket lag du stöttar. Fram till Svenska Cupens finaler kommer vi i våra sociala medier att presentera vilka lag som har fått flest supportrar att stötta sitt lag genom Supporterkampen.

Vilket lag tror du har mest hängivna supportrar i Sverige?

Rabattkoderna för alla lag är:

  • Ninjas In Pyjamas: NIPWIN
  • Team Finest: FINEWIN
  • Eyeballers: EYEWIN
  • Lilmix: LILWIN
  • 00 Prospects: 00WIN
  • Kappa Bar: KAPPAWIN

Köp biljetter på Billetto.se

Nyheter om Svenska Cupen