14 oktober 2022

Eyeballers och Lilmix säkrar semifinalsplatser i Space Arena

Efter en kväll med två fantastiskt spännande kvartsfinaler står det klart att det blir Eyeballers och Lilmix som avancerar till Svenska Cupens semifinaler. Där väntar tuffast möjliga motstånd för de svenska utmanarna.

Eyeballers inledde fredagens matcher med att besegra 00 Prospects med 2-0 i kartor. Trots att Prospects inte lyckades vinna någon karta blev matchen en riktig rysare. Overpass, den första kartan i matchserien, kunde avgöras först på övertid och på Ancient krävdes det samtliga 30 rundor innan Eyeballers säkrat segern med 16-14.

I kvällens andra kvartsfinal där Lilmix mötte Kappa Bar bjöds vi återigen på en inledande karta som gick till övertid. Lilmix drog till slut det längsta strået på Mirage och tog ledningen i matchen. På Ancient var Lilmix sedan överlägsna och kunde ta en relativt bekväm vinst.

På lördagen spelas de båda semifinalsmatcherna inför publik i Space Arena. Den första semifinalsmatchen mellan Ex-Finest och Eyeballers är schemalagd att starta klockan 14:00 medan den andra semifinalen mellan Ninjas In Pyjamas och Lilmix är schemalagd att starta klockan 17:30.

Semifinalerna sänds, precis som kvällens kvartsfinaler på Fragbites Twitch-kanal. För den som vill se våra svenska stjärnor på plats live i Space Arena finns det fortfarande ett fåtal biljetter kvar.

Biljetter köps på Billetto.se.

Stötta ditt lag i Supporterkampen

Använd ditt favoritlags rabattkod för 25 % rabatt på biljetterna. All vinst från biljettintäkter som köps med lagens rabattkoder går direkt till lagen. Tillsammans stöttar vi svensk Counter-Strike.

Rabattkoderna för alla lag är:

  • Ninjas In Pyjamas: NIPWIN
  • Team Finest: FINEWIN
  • Eyeballers: EYEWIN
  • Lilmix: LILWIN
  • 00 Prospects: 00WIN
  • Kappa Bar: KAPPAWIN

Nyheter om Svenska Cupen