15 oktober 2022

Ninjas In Pyjamas och Eyeballers klara för final i Svenska Cupen

Det blir Ninjas In Pyjamas och Eyeballers som möts i finalen av Svenska Cupen. Det står klart efter att lördagens två semifinaler spelats färdigt.

Eyeballers inledde dagens arenamatcher med en 2-0-seger mot Ex-Finest. Lagen höll jämna steg matchen igenom men Jesper ”JW” Wecksells mannar drog till slut det längsta strået i bägge kartorna och avslutade på topp.

I den andra matchen visade Ninjas In Pyjamas varför man var förhandsfavoriter. Laget hade övertaget från start och även om motståndarna i Lilmix gjorde några tappra försök att utmana vann NIP till slut matchen med 2-0 efter två dominanta kartor.

På söndagen spelas bronsmatch och finaler på plats i Space Arena. För dig som vill se svensk Counter-Strike i världsklass på plats i Space Arena finns det fortfarande ett fåtal biljetter kvar till helgens matcher. Bronsmatchen, som är schemalagd att spelas klockan 14:00, är mellan Lilmix och Ex-Finest medan finalen, som är schemalagd att spelas klockan 17:30, spelas mellan Ninjas In Pyjamas och Eyeballers.

Biljetter köper du på Billetto.se.

Använd ditt favoritlags rabattkod för 25 % rabatt på biljetterna. All vinst från biljettintäkter som köps med lagens rabattkoder går direkt till lagen.

Rabattkoderna för alla lag är:

  • Ninjas In Pyjamas: NIPWIN
  • Team Finest: FINEWIN
  • Eyeballers: EYEWIN
  • Lilmix: LILWIN
  • 00 Prospects: 00WIN
  • Kappa Bar: KAPPAWIN

Nyheter om Svenska Cupen