16 oktober 2022

Ninjas In Pyjamas vinner Svenska Cupen 2022

Ninjas In Pyjamas är Svenska Cupens mästare! Laget vann den historiska första finalen mot Eyeballers inför ett fullsatt Space Arena med 2-0 i kartor.

Laget som på förhand var tippade att vinna höll för favoritskapet och förlorade inte en enda karta i slutspelet. Nu råder det inga tvivel alls: Ninjas In Pyjamas är Sveriges bästa CS:GO-lag.

Tidigare under söndagen spelades också bronsmatchen mellan Ex-Finest och Lilmix. I den matchen, som också ägde rum inför storpublik i Space Arena, var det Ex-Finest som drog det längsta strået och därmed tar hem bronset i turneringen.

Svenska Cupen vill gratulera alla deltagande lag för en fantastiskt genomförd turnering, från de öppna kvalen till finalerna. Vi vill också rikta ett stort tack till den fantastiska svenska CS-publiken som tittat och stöttat sina favoritlag både på plats i Space Arena och genom våra sändningar på Twitch.

Vi vill också tacka våra partners som gjort Svenska Cupen möjligt: Max, Space, Omen, Expekt och Expressen. Tack också till alla som arbetat med Svenska Cupen, tack vare ert hårda arbete blev Svenska Cupens första upplaga en succé.

Nyheter om Svenska Cupen