26 maj 2023

MAX förtsätter som titelsponsor för Svenska Cupen 2023

Den svenska burgarkedjan MAX fortsätter som titelsponsor för Svenska Cupen i Counter-Strike även under år 2023. Samarbetet mellan Svenska Cupen och MAX inleddes redan inför förra årets premiärupplaga av tävlingen och efter fjolårets succé har Svenska Cupen och Max valt att förlänga samarbetet.

– Jag är otroligt stolt över att MAX fortsätter att stötta den svenska Counter-Strike-scenen genom sitt viktiga sponsorskap av Svenska Cupen. Förra året var ett fantastiskt premiärår och tillsammans med MAX siktar vi på att göra årets upplaga ännu bättre, säger Fragbites esportchef Joakim Jansson.

Förra årets sponsorskap av Svenska Cupen utgjorde ett första kliv in i esportvärlden för MAX, men burgarkedjan har erfarenhet av att stötta unga svenskars drömmar på olika sätt genom bland annat sitt sponsorskap av TV4-programmet Idol.

– Vi på MAX är stolta att i år igen vara titelsponsor för Sveriges främsta esportturnering. Att jobba långsiktigt och att utmana ligger i vårt dna och vi ser fram emot att ge nya talanger och lag möjlighet att utmana mästarna och ta sig an sina CS-drömmar. Förra året var en succé där vi även som varumärke såg bra effekt och i år planerar vi för att göra det ännu lite bättre. Vi ser fram emot ett fint samarbete, säger Cecilia Taipale, Head of Media på MAX.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Om MAX

MAX Burgers grundades 1968 och är Sveriges äldsta burgarkedja. MAX vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.

Nyheter om Svenska Cupen