7 juni 2023

Philips OneBlade ny sponsor för Svenska Cupen 2023

Idag är vi mycket glada över att meddela att healthtech-företaget Philips genom sin innovativa elektriska rakhyvel Philips OneBlade sponsrar Svenska Cupen 2023. Philips OneBlade har en imponerande och lång historia av att stötta den svenska och nordiska esportscenen och stärker i och med sitt sponsorskap av Svenska Cupen sin ställning som en möjliggörare för utvecklingen av svensk esport.

– Philips OneBlade som varumärke förknippas med innovation och revolutionerande teknik, två egenskaper som varit ledord i vår satsning på att stärka den inhemska Counter-Strike-scenen. Philips OneBlade har stöttat Fragbites satsningar på svensk och nordisk CS i över sex år och det är fantastiskt att de nu blir en del av Svenska Cupen, säger Fragbites esportchef Joakim Jansson.

– För sex år sedan startade vi Philips OneBlade Cup, en av de första nordiska CS:GO turneringarna där anmälan var öppen för alla som ville delta. Det var, och är fortfarande, viktigt för oss att möjliggöra och stödja plattformar som främjar morgondagens talanger. Under åren har flera lag och spelare nu tagit sig från passionerade hemmaspelare till att vara en del av lag som spelar på stora professionella arenor. Genom att stödja Svenska Cupen tar vi nu ett nästa steg i att följa talanger från sina hem hela vägen till Space Arena i Stockholm, säger Erica Eliasson, ansvarig för Media, PR och Partnerskap på Philips.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Om Philips OneBlade

Med Philips OneBlade kan du trimma, styla och raka både kropp och ansikte med ett enda verktyg. Välj din stil med Philips OneBlade – raka med bladet, styla linjer med bladets kanter eller trimma skägget med den innovativa 5-in-1 trimmern som enkelt klickas på. Du kan även klicka på SkinGuard för intimrakning på kroppen.

Nyheter om Svenska Cupen