24 augusti 2023

Trocadero ny sponsor för Svenska Cupen

Den ikoniska svenska drycken Trocadero är klar som sponsor av Svenska Cupen! Sponsorskapet utgör en naturlig fortsättning på Trocadero och Fragbites mångåriga samarbete där Trocadero varit en viktig stöttepelare för den svenska esportscenen.

– Alla vet att allt blir lite bättre med Trocadero och det gäller så klart också Svenska Cupen! Trocadero har en imponerande historia av att stötta den svenska gräsrotsscenen och vi är superglada över att Trocadero väljer att fortsätta göra det tillsammans med oss. Vi ser fram emot ett grymt samarbete under året, säger Fragbites esportchef Joakim Jansson.

– Trocadero är den obotlige optimisten – ingenting är omöjligt och inga drömmar är för stora.  Vi har genom åren stöttat och spridit glädje hos CS-spelare genom bland annat Trocadero Open och genom ett mångårigt sponsorskap av Fragleague Sverige.  Genom vårt sponsorskap av Svenska Cupen kan vi nu fortsätta bygga vidare på detta, inspirera, stötta och drömma – från första stegen och hela vägen till Svenska Cupen-finalerna. Vi ser fram emot detta! säger Åsa Store, senior produktchef på Spendrups.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Om Trocadero

Det finns läsk. Och så finns det Trocadero. Trocadero är mer än läsk. Är mer än kärlek. Mer än livet självt. Den som inte druckit Trocadero, den har inte levt. Och den som inte levt är ju per definition död. Var inte död. Drick Trocadero.

Nyheter om Svenska Cupen