13 oktober 2023

Tele2 ny sponsor för Svenska Cupen 2023

Idag kan vi stolt meddela att Tele2 går in som sponsor i Svenska Cupen! I dagarna skrev Tele2 och Fragbite ett tvåårigt avtal som innebär att Tele2 kommer att vara en del av Svenska Cupen under både 2023 och 2024.

– Vi är så glada över att Tele2 ser värdet i att bidra till svensk esport genom ett sponsorskap av Svenska Cupen. I höst har vi sett att Tele2 värdesätter den svenska esportscenen högt genom flera bra aktiviteter och det är naturligtvis mycket roligt att Svenska Cupen får vara en del av bolagets gamingsatsning. Att vi dessutom har Tele2 med oss i Svenska Cupen under nästa år också gör att vi redan nu kan se fram emot ännu en svensk CS-fest, säger Joakim Jansson, esportchef på Fragbite.

– Vi på Tele2 är stolta över vårt nya samarbete med Svenska Cupen, då vi länge har varit en del av e-sportvärlden och gaming. Nu under 2023 tar vi, som mobil- och bredbandsleverantör, vår naturliga position genom att lansera Tele2 Gaming. Under året har vi genom Tele2 Gaming framgångsrikt arrangerat två egna turneringar för att förhöja upplevelsen inom e-sport och gaming, och Svenska Cupen blir ett väldigt spännande tillägg i vår satsning, säger Jonas Lundquist, marknadsdirektör på Tele2.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Om Tele2

Tele2 skapar förutsättningar för ett samhälle med obegränsade möjligheter genom att koppla samman människor, företag och samhället i stort. Tele2:s toppmoderna mobilnät och bredband framtidssäkrar hela länder samtidigt som vi arbetar för cirkulär ekonomi, innovation, jämlikhet och tryggare barn online.

Nyheter om Svenska Cupen