20 oktober 2023

Biljetter släppta till Svenska Cupen 2023

Nu finns biljetter till Svenska Cupen-slutspelet 2023!

Köp biljetter till Svenska Cupens slutspel här

Den 2-3 december spelas slutspelet av Svenska Cupen i Counter-Strike inför publik i Sveriges nationalarena för esport. Missa inte chansen att under två maxade dagar se landets absolut bästa CS-spelare göra upp om titeln Sveriges bästa lag.

Förutom att se Counter-Strike på högsta nivå bjuder vi dig som besökare på en heldag i Space med aktiviteter innan och mellan matcherna. 

Preliminärt Schema Lördag 2/12
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Semifinal 1
17:30 – Semifinal 2

Preliminärt Schema Söndag 3/12
13:00 – Dörrarna öppnar
14:00 – Bronsmatch
17:30 – Final

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Svenska Cupen på Twitter/X

Svenska Cupen på Facebook

Nyheter om Svenska Cupen