24 november 2023

Här är sändningsteamet för Svenska Cupen 2023

Profiler i världsklass framför kameran när Svenska Cupen 2023 ska avgöras.

Om en vecka är det äntligen dags för Svenska Cupens slutspel! Med sju dagar kvar till kvartsfinalerna kan vi med glädje berätta vilka svenska profiler som kommer att leda oss genom Svenska Cupens slutspelssändningar.

Fredagens kvartsfinaler programleds och kommenteras av vår populära gruppspelsduo Marcus “Tutsi” Toth och Ludwig “Luddie” Hall. När vi sedan flyttar in i SPACE Arena axlar Kim “Dray” Larsson programledarrollen medan Tutsi tar plats som scenvärd.

Som experter i SPACE Arena får vi se två svenska CS-legendarer i form av Christopher “GeT_RiGhT” Alesund som tillsammans med Guild Eagles-coachen Jonatan “Devilwalk” Lundberg kommer att analysera matcherna. Kommenterar gör Fredrik “slop3” Wahlstedt tillsammans med experten Adam “friberg” Friberg.

Se Sveriges bästa CS-lag tävla mot varandra live

För den som vill se den svenska CS-eliten göra upp om titeln Sveriges bästa lag på plats finns det biljetter till Svenska Cupens slutspel att köpa. Förra året var arenan fullsatt och vi hoppas förstås att det blir en lika stor CS-fest även i år!

Svenska Cupen-slutspelet spelas inför publik den 2–3 december i Space Arena i Stockholm.

Köp biljetter till Svenska Cupen hos Billetto.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Svenska Cupen på Twitter/X

Svenska Cupen på Facebook

Nyheter om Svenska Cupen