27 november 2023

Estrella ny sponsor av Svenska Cupen

Välkomna in i Svenska Cupen-gemenskapen, Estrella!

Den svenska chips- och snackleverantören Estrella kliver in som sponsor av Svenska Cupen 2023! Det anrika varumärket stöttar den svenska Counter-Strike-scenen genom ett sponsorskap som innebär att Estrella kommer att synas i samtliga Svenska Cupens kanaler under tävlingen.

– Ett riktigt gott snack förhöjer alltid upplevelsen av att titta på CS i världsklass! Vi är därför jätteglada över möjligheten att samarbeta med ett så älskat och mumsigt varumärke som Estrella. Även om Svenska Cupen i CS är en relativt ny tävling har vi som ambition att på sikt bli en riktig klassiker för svenska gamers på samma sätt som flera av Estrellas produkter redan är, säger Joakim Jansson, esportchef på Fragbite.

– Vi är taggade på att inleda ett nytt samarbete med Fragbite och Svenska Cupen. Estrella har varit en del av gamingcommunityt i över ett decennium och hoppas fortsätta leverera mervärde till scenen genom spännande satsningar och framgångsrika partnerskap. Tillsammans med Svenska Cupen hoppas vi bidra till en ännu bättre och krispigare upplevelse för Sveriges CS-entusiaster, säger Jenny Lundstedt Pira, Digital Marketing Coordinator på Estrella.

Se Sveriges bästa CS-lag tävla mot varandra live

För den som vill se den svenska CS-eliten göra upp om titeln Sveriges bästa lag på plats finns det biljetter till Svenska Cupens slutspel att köpa. Förra året var arenan fullsatt och vi hoppas förstås att det blir en lika stor CS-fest även i år!

Svenska Cupen-slutspelet spelas inför publik den 2–3 december i Space Arena i Stockholm.

Köp biljetter till Svenska Cupen hos Billetto.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.

Svenska Cupen på Twitter/X

Svenska Cupen på Facebook

Nyheter om Svenska Cupen