26 juni 2024

MAX fortsätter som titelsponsor av Svenska Cupen

För tredje året i rad kan Fragbite med stolthet presentera MAX Burgers som titelsponsor av Svenska Cupen i Counter-Strike. Efter två fantastiska år tillsammans där Svenska Cupen med hjälp av MAX Burgers växt till en viktig institution för den svenska CS-scenen har Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja valt att förnya sponsorskapet över 2024 års upplaga.

“MAX har varit med från början av Svenska Cupen-resan och vi är väldigt glada över att vårt framgångsrika samarbete fortsätter även under 2024. Att MAX delar vår vision om att skapa mervärde för den svenska CS-scenen och ser värdet i den funktion som Svenska Cupen fyller för både spelare och fans stärker oss i vår övertygelse om att vi träffat rätt med Svenska Cupen”, säger Daniel Pereaux, vd på Fragbite.

“Vi är jätteglada över att ännu en gång vara med och möjliggöra Svenska Cupen i Counter-Strike. Gaming och MAX är en oslagbar kombination och det finns inget finare fönster mot målgruppen gamers än Svenska Cupen. Vi ser fram emot en spännande tävling i höst där vi hoppas få se fler svenska CS-drömmar gå i uppfyllelse”, säger Cecilia Taipale, Head of Media på MAX.

Om MAX

MAX Burgers grundades 1968 och är Sveriges äldsta burgarkedja. MAX vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella tävling i esport. Svenska Cupen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och är med 500 000 kronor i prispotten Sveriges största tävling sett till prispengar. I Svenska Cupen har alla svenska CS-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna som spelas i LAN-miljö inför livepublik.

Nyheter om Svenska Cupen