27 juni 2024

Tele2 återvänder som sponsor till Svenska Cupen 2024

Tele2 återkommer som sponsor av Svenska Cupen även år 2024. Genom sponsorskapet cementerar Tele2 sin position som den ledande leverantören av bredband- och telekomtjänster till den svenska esportscenen. Tele2 har en lång tradition av att stötta svensk esport genom såväl egna tävlingar som sponsring av lag och var med och möjliggjorde Svenska Cupen även 2023.

“Efter en fin första säsong tillsammans är vi jätteglada över att Tele2 fortsätter som partner till Svenska Cupen även under 2024. Tele2 gör mycket fint för den svenska esport- och gamingscenen och vi kommer göra vårt yttersta för att Svenska Cupen-sponsorskapet ska utgöra juvelen i Tele2:s esport- och gamingkrona”, säger Daniel Pereaux, vd på Fragbite.

“Vi på Tele2 är stolta över att återigen samarbeta med Svenska Cupen, då vi länge har varit en del av esport- och gamingvärlden. Under 2024 fortsätter vi, som mobil- och bredbandsleverantör, att ta ytterligare steg för att förstärka vår naturliga position inom gaming. Under 2023 och 2024 har vi framgångsrikt arrangerat flera egna turneringar och satsningar, och med dem introducerat våra kunder till underhållande esport- och gamingupplevelser. Svenska Cupen är därför en väldigt spännande del i vår satsning”, säger Jonas Lundquist, marknadsdirektör på Tele2.

Om Tele2

Tele2 är ett ledande telekombolag med syfte att möjliggöra ett samhälle med obegränsade möjligheter. Genom våra nätverk och tjänster — som sträcker sig från bredband, datanät, mobil- och fast telefoni till TV, streaming och globala IoT-tjänster — är vi djupt sammankopplade med alla delar av dagens digitala livsstil. Genom att göra vår infrastruktur mer kraftfull, säker och hållbar möjliggör vi samma slags utveckling av samhället. Tele2 grundades 1993 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Under 2023 omsatte bolaget 29 miljarder kronor, med en underliggande EBITDAaL på 10 miljarder kronor. För de senaste nyheterna och finansiella definitioner, vänligen se vår hemsida www.tele2.com

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella tävling i esport. Svenska Cupen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och är med 500 000 kronor i prispotten Sveriges största tävling sett till prispengar. I Svenska Cupen har alla svenska CS-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna som spelas i LAN-miljö inför livepublik.

Nyheter om Svenska Cupen