28 juni 2024

Unibet ny sponsor av Svenska Cupen 2024

Unibet kliver in som en av Svenska Cupens nya sponsorer år 2024. Speloperatören, som strävar efter att erbjuda det största urvalet av sportspel på marknaden, kommer under året att synas i samtliga Svenska Cupens kanaler och kommer dessutom att erbjuda sina användare skräddarsydda möjligheter till olika spel på tävlingen.

“Unibet har en fin tradition av att stötta stora svenska idrottstävlingar och vi är därför väldigt stolta över att just Svenska Cupen blir Unibets intåg på den svenska esportscenen. Med Unibet får vi en kunnig och ansvarstagande partner som sätter hållbart och rättvist spelande i centrum av sitt erbjudande”, säger Daniel Pereaux, vd på Fragbite.

“Vi har sett att intresset för esport har ökat från år till år under den senaste tiden och har velat hoppa på något för att kunna växa inom den målgruppen och kunna bidra med vår kunskap och erfarenhet inom betting. När vi fick möjligheten att kliva in som huvudsponsor till Svenska Cupen så kände vi att det var en no-brainer, och att det befäster vår vision och ambition att fortsätta vår resa inom esportsvärlden”, säger Raúl Valencia López, marknads- och PR-ansvarig på Unibet

Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 11 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 20 miljoner kunder. Kindred Group är medlem av EGBA, European Gaming and Betting Association, RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella tävling i esport. Svenska Cupen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och är med 500 000 kronor i prispotten Sveriges största tävling sett till prispengar. I Svenska Cupen har alla svenska CS-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna som spelas i LAN-miljö inför livepublik.

Nyheter om Svenska Cupen