Artboard 2

00 Prospects klara för Svenska Cupens slutspel

Akademilaget 00 Prospects vinner grupp A och säkrar en plats i slutspelet i Svenska Cupen.

00 Prospects vinner grupp A i Svenska Cupens gruppspel. Laget vann igår gruppfinalen mot Vizer med 2-1 i kartor och är därmed det första laget från gruppspelsfasen att säkra en plats i slutspelet.

Vägen till gruppsegern gick genom tre raka segrar. Laget vann sin öppningsmatch mot Kirikou med 2-1 och följde sedan upp med en 2-1-vinst mot Vizer i upper bracket-finalen. Gruppfinalen blev sedan ett returmöte med Vizer som återigen slutade 2-1 i 00 Prospects favör.

Den kommande veckan avgörs den andra gruppen i Svenska Cupens gruppspel. Grupp B drar igång redan på måndag kväll med match mellan Kappa Bar och Ella Elle La.

Söndag 25/9, 16:00 – Grupp B, Final

Samtliga matcher i gruppspelet sänds på Fragbites Twitch-kanal.

Om Svenska Cupen

Svenska Cupen är Sveriges största nationella CS:GO-tävling. Turneringen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering. I Svenska Cupen har alla svenska CS:GO-spelare möjlighet att ta sig från sin setup hemma till finalerna på plats i Space Arena i Stockholm.